Βάνα Πεφάνη για metoo: «Αν δεν βγουν δικαστικές αποφάσεις, τι να ξεκαθαρίσει;»

Βάνα Πεφάνη

«Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή», λέει η Βάνα Πεφάνη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Βάνα Πεφάνη. Η ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

«Ξεκίνησα πολύ συνειδητά να απέχω από την τηλεόραση, γιατί ερχόμουν από ένα καθημερινό σίριαλ. Κάθε φορά που σχεδιάζω κάτι, με εμένα ο Θεός γελάει πάντα, έχω προγραμματίσει, έχω βγάλει εισιτήρια, έχω σταματήσει», είπε αρχικά η Βάνα Πεφάνη.

Όσον αφορά στις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών στο θέατρο, η Βάνα Πεφάνη ανέφερε: «Αν δεν βγουν δικαστικές αποφάσεις τι να ξεκαθαρίσει; Περιμένουμε… Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή».

Η Βάνα Πεφάνη είπε στη συνέχεια: «Στην πρώτη μου συνεργασία έλεγα, δεν μπορεί να είναι η «μητέρα» μου η Τζένη Καρέζη. Ήμουν πάντα ολιγαρκής και δεν με ενδιέφερε η εικόνα μου. Όταν ήμουν στη σχολή δούλεψα ως τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο, ταξιθέτρια, σε μπαρ και στα φώτα του θέατρου. Ο πατέρας μου αντέδρασε άσχημα, όταν του είπα ότι πέρασα στην υποκριτική, η μητέρα μου με ψυχραιμία».

Κλείνοντας, η Βάνα Πεφάνη είπε: «Πολύ συχνά σκέφτομαι να τα παρατήσω και πριν 3 εβδομάδες το είπα».