Βάνα Πεφάνη: «Φυσικά μου έχουν μιλήσει άσχημα και φυσικά με έχουν πιέσει σε πρόβα»

Βάνα Πεφάνη

"Ίσως και γω κάποια στιγμή να μην έχω μιλήσει, από τον ρόλο του σκηνοθέτη, έτσι όπως θα έπρεπε αλλά ευτυχώς έχω εύκολο το συγνώμη" εξομολογήθηκε η Βάνα Πεφάνη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάνα Πεφάνη στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και την Εβελίνα Νύκτα στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για το κίνημα metoo, την τηλεοπτική της απουσία καθώς και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Πεφάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν περάσει εννιά χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκα στην τηλεόραση. Ξεκίνησε με το ότι δεν ήθελα εγώ αμέσως μετά από μια τεράστια επιτυχία, που ήταν «Τα μυστικά της Εδέμ», μετά είχα πολύ θέατρο και δεν μπορούσα να τα συνδυάσω».

«Κάποιες προτάσεις που έγιναν, εκείνη την περίοδο, δεν με ενδιέφεραν καθόλου και ο τελευταίος ενάμιση χρόνος βλέποντας κάποια ωραία πράγματα στην τηλεόραση είναι που, ναι, θα ήθελα να δεχθώ κάποια πρόταση» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN.

Όσον αφορά το κίνημα metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές, η Βάνα Πεφάνη ξεκαθάρισε πως «φυσικά έχουν μιλήσει και σε μένα άσχημα στο θέατρο. Εάν με έχουν πιέσει σε μια πρόβα; Φυσικά και με έχουν πιέσει σε μια πρόβα . Τώρα για ότι άλλο μπορεί να έχει συμβεί, δεν θα απαντούσα σε μια ερώτηση… Αν είχε συμβεί κάτι άλλο, θα έφτανε η ώρα μου για να το επικοινωνήσω. Ίσως και γω κάποια στιγμή να μην έχω μιλήσει, από τον ρόλο του σκηνοθέτη, έτσι όπως θα έπρεπε αλλά ευτυχώς έχω εύκολο το συγνώμη».