Βάνα Πεφάνη: «Έμπαινα στο σπίτι κι έλεγα… ωχ, το φάντασμα της Λαμπέτη»

Βάνα Πεφάνη

«Αισθανόμουν πολύ ωραία που κατοικούσα σε ένα σπίτι που είχε κατοικίσει ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος», λέει η Βάνα Πεφάνη.

Η Βάνα Πεφάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως για 18 χρόνια έμενε στο σπίτι που κατοικούσε η Έλλη Λαμπέτη.

«Είμαι μαι σύμπτωση ολόκληρη. Τα πράγματα συνήθως μου τυχαίνουν, δεν τα σπρώχνω. Ακόμα και τώρα μερικές φορές δεν είμαι σίγουρη αν θα συνεχίσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτά που καθόρισαν τις αλλαγές μου ήταν οι απώλειες και όχι τα τυχαία γεγονότα ούτε οι ευτυχισμένες στιγμές. Το βαθύ τραύμα είναι που με άλλαξε. Ήθελα να απομακρυνθώ από την τηλεόραση και για τον κόσμο και για μένα», είπε η Βάνα Πεφάνη.

Η Βάνα Πεφάνη είπε στη συνέχεια: «Παλαιότερα ήμουν απότομη και επιθετική, το έχω πληρώσει αυτό, έχω χάσει ανθρώπους από τη ζωή μου. Αυτό που ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ πολύ καλά είναι ο θυμός μου, δεν θέλετε να με δείτε θυμωμένη. Ευτυχώς ο θυμός μου δεν κρατάει πολύ πια. Είναι έντονος ο θυμός, αλλά έντονη και η συγγνώμη».

Κλείνοντας, η Βάνα Πεφάνη ανέφερε: «Έμενα για 18 χρόνια στο σπίτι της Έλλης Λαμπέτη. Κάθε φορά που έκανα χάλια παράσταση έμπαινα στο σπίτι κι έλεγα… ωχ, το φάντασμα της Λαμπέτη. Αλλά αισθανόμουν πολύ ωραία που κατοικούσα σε ένα σπίτι που είχε κατοικίσει ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος. Τελείωσα τη σχολή και ήμουν υποψήφια για το βραβείο Λαμπέτη και ξαφνικά μένω σπίτι της».