Βάνα Μπάρμπα: Βγήκε με πατερίτσα μετά το τροχαίο στην εκπομπή της Γερμανού

Βάνα Μπάρμπα

Η ηθοποιός ενεπλάκη σε τροχαίο το απόγευμα της Πέμπτης.

Η Βάνα Μπάρμπα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Πέμπτης στην εκπομπή της Γλυφάδας. Η ηθοποιός πέρασε πινακίδα STOP χωρίς να σταματήσει και το αυτοκίνητο της συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα.

«Έτρεχα πολύ, γιατί ήμουν αγχωμένη να προλάβω κάποιες υποχρεώσεις που έχω αναλάβει για την «Κόκκινη νύχτα»« της Γλυφάδας και πέρα στο STOP. Δεν το είδα… Από το άγχος μου! Τράκαρα με άλλο όχημα που οδηγούσε μια κυρία. Φταίω εγώ για όλα!» ανέφερε στην εφημερίδα Espresso η Βάνα Μπάρμπα.

Σοκαρισμένη η Βάνα Μπάρμπα από το τροχαίο! «Ζω από θαύμα!»

Το πρωί του Σαββάτου η Βάνα Μπάρμπα παρά τον τραυματισμό της βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους σαββατοκύριακο». Η ηθοποιός που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο κινείται με πατερίτσα έπειτα από τον τραυματισμό της.

[dfp_ads id=236982]

«Πέρασα από STOP και θα ήθελα να δώσω και ένα μήνυμα στους ανθρώπους που είμαστε τόσο αγχωμένοι και εν όψει των γιορτών έχουμε όλοι μια τρομερή ταχύτητα να τα προλάβουμε όλα. Αυτό όμως καμιά φορά είναι μοιραίο. Εγώ πήρα το μάθημα μου. Ελπίζω να συμμορφωθώ» εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα στην Ναταλία Γερμανού.

«Πιστεύω ότι καμιά φορά έχει να κάνει με τον εγωισμό μας. Θεωρούμε ότι όλα είναι στο χέρι μας. Νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα. Δεν γίνεται. Κάποια στιγμή υπάρχει κάτι άλλο που σου δηλώνει ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια. Για μένα το κόστος ήταν μεγάλο. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, λέω πως βρέθηκα τώρα εδώ ξαφνικά. Ευτυχώς δεν χτύπησα άνθρωπο», είπε η ηθοποιός συνεχίζοντας, ενώ αποκάλυψε και τα όσα της είπε η κόρης της Φαίδρα όταν την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε εδώ όσα είπε: