Βάνα Μπάρμπα: «Στην πολιτική η καρδιά μου είναι…»

Δείτε όλα όσα δήλωσε η πασίγνωστη ηθοποιός για τα κόμματα και τους πολιτικούς - Ποιον υποστηρίζει;

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Γλυφάδα και μοιραία η κουβέντα πέρασε στην πολτική.

«Έχω μια γκαντέμικη σχέση με την πολιτική. Κάθε φορά που εγώ βγαίνω σε ψήφους, δεν βγαίνει ποτέ αυτός που ηγείται. Μου αρέσει η πολιτική, αγαπάω τον κόσμο», είπε η Βάνα. 

«Σε ποιο κόμμα είσαι πιο κοντά;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η ηθοποιός απάντησε: «Ανέκαθεν ήμουν πάντα με το κέντρο. Ήμουν ένα παιδί που αγάπησε το κέντρο πολύ. Προδώθηκα από το κέντρο πολύ. Πιστεύω ότι ζούμε ιστορικές στιγμές. Πρέπει να γκρεμιστεί όλο το σπίτι για να μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Είμαι σε καθετί που μπορεί να είναι καινούργιο, αληθινό και αυθεντικό. Πάντα η καρδιά μου είναι στο κέντρο, δεν μπορώ να προδώσω αυτό που αγάπησα. Με ενοχλεί που το ΠΑΣΟΚ άλλαξε το όνομα σε ΕΛΙΑ. Τι κρύβεσαι και απο ποιον; Έκανες λάθη. Ζητήστε συγνώμη. Δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ για όλα. Πλήρωσε τα πάντα το ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία που ήταν; Είναι άδικο αυτό». 

Αίσθηση κάνουν και αυτά που είπε η Βάνα Μπάρμπα για τον Γιώργο Παπανδρέου: «Αν τολμούσα να πω κάτι… Δεν είναι και εύκολο… Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος που έφερε το μνημόνιο έχει πυροβοληθεί πάρα πολύ και δικαιολογημένα. Κάποιοι άνθρωποι σήκωσαν ένα σταυρό λίγο άδικα, υπερβολικά. Θεωρώ ότι είναι από τους αδικημένους και θεωρώ ότι πρέπει να ξαναβγεί στα πολιτικά πράγματα. Δεν είναι δική του ευθύνη όλα».

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο! Αποκάλυψε στην εκπομπή Κωστόπουλου – Μπαλατσινού ότι είχε σχέση με τον Πέτρο!