Βάνα Μπάρμπα: Σε απόγνωση η ηθοποιός – «Θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα, δεν αντέχω άλλο»

Βάνα Μπάρμπα

"Δέχομαι 200 κλήσεις και πήρε και τον πατέρα μου. Ξεφεύγει από το φυσιολογικό. Όταν είδα ένα μικρό καλάθι με ένα τριαντάφυλλο και μέσα να υπάρχει βενζίνη" ανέφερε αναστατωμένη η Βάνα Μπάρμπα.

Στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει με μία θαυμάστρια που την ενοχλεί σε κάθε της βήμα.

«Αυτό είναι βιασμός. Όταν τέσσερα χρόνια τώρα είναι στα τηλέφωνα, είναι έξω από το σπίτι και παρακολουθεί έναν άνθρωπο συνέχεια. Έλεγα ότι πρέπει να τη συγχωρέσω αλλά αυτό έχει ξεπεράσει. Μου έλεγε δε θα σε παρενοχλήσω ξανά. Δέχομαι 200 κλήσεις και πήρε και τον πατέρα μου. Ξεφεύγει από το φυσιολογικό. Όταν είδα ένα μικρό καλάθι με ένα τριαντάφυλλο και μέσα να υπάρχει βενζίνη. Πηγαίνω στην αστυνομία, το φωτογραφίζω. Έμαθα ότι έχει μπει και στο Δρομοκαϊτειο.» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

«Θα πάω την Δευτέρα να καταθέσω τα ασφαλιστικά μέτρα για πολλοστή φορά και λέω τι θα πρέπει να κάνω σήμερα αύριο; Δεν έχω άλλο περιθώριο. Τρία χρόνια όλο δίνω ένα χρονικό διάστημα. Στην Γλυφάδα είπε στην αστυνομία δέστε μου τα χέρια, εγώ θα συνεχίζω να το κάνω. Αυτό ξεκίνησε ως θαυμάστρια… Δεν αντέχω άλλο… Αρχίζω και φοβάμαι» πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.