Βάνα Μπάρμπα: «Ο Άρης Σερβετάλης έχει θάρρος, θα του έλεγα μπράβο»

Βάνα Μπάρμπα

"Με το θάρρος και την παρρησία που έδειξε εγώ συμφωνώ μαζί του" τονίζει, μέσα σε όλα, η Βάνα Μπάρμπα.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, το πρωί της Τετάρτης, όπου και τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από θεατρική παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων. Η Τέχνη είναι πάνω ακόμα και από την πολιτική. Σαφώς και να τηρούμε τα μέτρα, αλλά εγώ είμαι εναντίον ότι στην Τέχνη διαφοροποιείται ποιοι θεατές θα μπουν στο θέατρο και ποιοι όχι. Είμαι ενάντια σε αυτό το μέτρο γιατί θεωρώ ότι η Τέχνης έχει να μας δώσει πολλά».

«Εγώ θα έλεγα μπράβο στον Άρη Σερβετάλη. Με το θάρρος και την παρρησία που έδειξε εγώ συμφωνώ μαζί του. Το μόνο που θα έπρεπε, νομίζω ότι θα το φροντίσει γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, να μη μείνουν χωρίς χρήματα τις γιορτές οι άνθρωποι και οι τεχνικοί στο θέατρο» συμπλήρωσε με σαφήνεια η Βάνα Μπάρμπα στη Super Κατερίνα. «Αν μπορεί να τους καλύψει, τότε χίλια μπράβο».

«Είμαι μια γυναίκα που έχω να παίξω οκτώ χρόνια αλλά οι συνάδελφοι μου, οι συνάνθρωποι μου πεινάνε… Δηλαδή έλεος! Γιατί όλοι να είναι μέσα στο μετρό και να μην είναι και όλοι μέσα στην Τέχνη;».