Βάνα Μπάρμπα: «Μη με ξαναφωνάξετε για τον σύντροφό μου ή για το παιδί μου»

Μπάρμπα Τσολάκη

"Πριν έρθω στην εκπομπή έβαλα τα κλάματα και φώναζα", εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός.

Στον καναπέ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού κάθισε νωρίτερα σήμερα (15/11) η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τα κοινά και τη φιλανθρωπία, συνομίλησε με την Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε στον αέρα ένα περιστατικό που την αναστάτωσε λίγο πριν φτάσει στο πλατό.

«Δουλεύω με το Μορφωτικό – Πολιτιστικό Ινστιτούτο όπου και είμαι Πρόεδρος και έχουμε και ένα Σωματείο «Δύναμη Ζωής» στο οποίο είμαστε όλοι εθελοντές», ανέφερε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα για την κοινωνική της δράση.

«Σήμερα με πήραν τηλέφωνο πριν έρθω εδώ σε εσάς και πραγματικά έβαλα τα κλάματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Έχουμε ένα παιδί στην Αγία Βαρβάρα, τον έχω από μικρό, και από κάποιο λάθος προφανώς σήμερα η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα», αποκάλυψε η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Έκοψε το ρεύμα σε ένα παιδί που είναι ορφανό, με μια μητέρα που ανήκει στην εισαγγελία ανηλίκων, δεν μπορούν να γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι δυνατόν να κόβουν το ρεύμα σε ένα παιδί που δεν έχει να ζήσει; Έμαθα πριν λίγο ότι έγινε λάθος αλλά έβαλα τις φωνές», κατήγγειλε η Βάνα Μπάρμπα στην πρωινή εκπομπή του OΡΕΝ.

«Εγώ αυτό θέλω να κάνω στο εξής. Μη με ξαναφωνάξετε άλλο για τη ζωή μου, για το παιδί μου ή για τον σύντροφό μου. Από ‘δω και πέρα θέλω να αισθάνομαι χρήσιμη», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν έχει κάποιον σύντροφο αυτή την περίοδο και διανύει μία πολύ ώριμη φάση της ζωής της.