Βάνα Μπάρμπα για Στέφανο Κασσελάκη: «Μακάρι να συνάδει η λάμψη του με τις πολιτικές του πεποιθήσεις»

Βάνα Μπάρμπα

"Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα" εξηγεί, ωστόσο, η Βάνα Μπάρμπα.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, την Πέμπτη, στο STAR. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στην τηλεοπτική της απουσία όσο και το «φαινόμενο» Κασσελάκη που βρίσκεται στο εξής στο τιμόνι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έχω να πω για τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πως αν όντως συνάδει η εικόνα του, αυτή η λάμψη, με τις πολιτικές του πεποιθήσεις και είναι έτσι όντως καλές, μακάρι να βγει κάτι καλό για την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω πέρα από το να δούμε τι έπεται».

«Μου έχει γίνει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή, ναι και το σκέφτομαι σε όλες τις παραμέτρους. Θα δούμε. Έχει ο Θεός. Σε σίριαλ ποτέ δεν θα ήθελα να ξανακάνω».

«Φέτος στο θέατρο ετοιμάζω κάτι με μεγάλη αγάπη, κάτι ωραίο. Μου έχει λείψει. Να έρθετε να το δείτε με χαρά. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο, λέγεται «Κυρία καμία» και μιλάει για τις γυναίκες που μένουν μόνες μετά από όσα έχουν περάσει στη ζωή τους» συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, η Βάνα Μπάρμπα στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR.