Βάνα Μπάρμπα για Σάκη Ρουβά: «Υπάρχει ένα όριο! Έλεος»!

«Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να παίξω τη Μήδεια ή την Εκάβη. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνειο με αρχαίο θέαμα»!

Το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές σήμερα ήταν το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη και η άρνησή της να παραλάβει την τιμητική της διάκριση στα χθεσινά θεατρικά βραβεία. Αφορμή γι’ αυτό ήταν η βράβευση του Σάκη Ρουβά για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία «Βάκχες».

Θέση υπέρ της Χρυσούλας Διαβάτη πήρε σήμερα η Βάνα Μπάρμπα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. «Πολύ σωστά συμπεριφέρθηκε η κ. Διαβάτη. Ο Σάκης Ρουβάς είναι το πιο αγαπητό άτομο, όμως υπάρχει ένα όριο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγγίζονται. Το θέατρο και ειδικά το κλασικό ρεπερτόριο, το θέατρο της Επιδαύρου θα πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορεί να μπει κανένας star, δεν μπορεί να μπει κανένας άνθρωπος που πουλάει», τόνισε η Βάνα.

Η ηθοποιός συνέχισε σε έντονο ύφος: «Θεωρώ ότι η κ. Διαβάτη ήταν άψογη. Είναι ιεροσυλία μπροστά στις ενέργειες των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν δουλέψει στην Επίδαυρο τόσα χρόνια κι έχουν δώσει την ψυχή τους. Έλεος! Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να παίξω τη Μήδεια ή την Εκάβη. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνειο με αρχαίο θέαμα! Τι να πουν αυτοί οι ηθοποιοί που καταθέτουν τη ζωή τους τόσα χρόνια με πολύ λίγα χρήματα; Εδώ τους έπιασε μια μπούρδα»!

//www.youtube.com/embed/mwQLpIBB8p8