Βάνα Μπάρμπα για Μακαλιά και Φισφή: «Σαχλά τα αστειάκια τους! Φοράνε pampers!

Η απάντηση της ηθοποιού στην κατηγορία για το "τρελό φέσι" που τους άφησε: «Είναι αλλού, σε άλλο κόσμο! Εύχομαι να υπάρχουν... Οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα»!
«Έχουμε μια χειρότερη συνεργασία που την έχουμε ζήσει μαζί (σ.σ. με τον Λάμπρο Φισφή)… Βάνα Μπάρμπα. Τρελό φέσι! Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα, εξαφανίστηκε!», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Μέσα από το μικρόφωνο της εκπομπής Πρωινό, η Βάνα Μπάρμπα έδωσε την αιχμηρή απάντησή της: «Το θυμήθηκαν μετά από έξι χρόνια. Καλύτερα που τους φορέσαμε τότε το φέσι για να εκπαιδευτούν για τώρα. Έτσι γίνεται, όταν δεν γεμίζουν τα μαγαζιά, όλοι δεν παίρνουμε μεροκάματο. Εγώ δεν είμαι στους ανθρώπους που αφήνω φέσια στους συνεργάτες μου. Ίσως τα παιδιά επειδή είναι πιτσιρίκια δεν ξέρουνε και είναι αλλού, σε άλλο κόσμο! Θα μάθουν αν υπάρχουν μετά από 3 – 4 χρόνια. Εύχομαι να υπάρχουν». 

«Θα έλεγα στη Βάνα Μπάρμπα να φύγει για λίγο να ξεκουραστεί. Δεν τη βλέπω καθόλου απλά θα ήθελα να την βλέπω πιο καθόλου.», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς και η σκληρή απάντηση της Βάνας κατέφτασε:
«Οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα! Τουλάχιστον εμένα ο κόσμος έρχεται και με βλέπει, ενώ οι ίδιοι με τα σαχλά τα αστειάκια τους τι να πουν πια. Μήπως πρέπει να κάνουν ένα break και να κάνουν κάτι πιο σοβαρό; Δεν μπορεί να προτείνει ένα παιδί που βγαίνει τώρα στην αγορά σε κάποιον άλλο που είναι 30 χρόνια. Τους προτείνω εγώ λοιπόν να κοιτάξουν να κάνουν πιο σοβαρά τα κομματάκια τους γιατί είναι ταλαντούχα παιδιά και είναι και συμπαθητικά παιδιά. Είναι μωρά, φοράνε pampers ακόμα! Όταν τα βγάλουν θα τα ξαναπούμε. Θα έχει ματώσει το ποδαράκι τους, θα έχει ματώσει η ψυχή τους όπως εμάς». 

«Βεβαίως και θα συνεργαζόμουνα (μαζί τους), αλλά θα φοβόμουν μη μου βάλουν φέσι αυτοί, αυτή τη φορά!», ολοκλήρωσε η ηθοποιός.

//www.youtube.com/embed/W4jeJ_CI3a4

Διαβάστε ακόμα:

«Η χειρότερη συνεργασία που έχουμε ζήσει είναι με τη Βάνα Μπάρμπα! Τρελό φέσι»!

Η Β. Μπάρμπα: Απαντά στο TLIFE για το «τρελό φέσι» για το οποίο την κατηγόρησαν Φισφής και Μακαλιάς!