Βάνα Μπάρμπα: «Δεν αξίζαμε τα λεφτά που παίρναμε κάποτε, ήταν υπερβολικά τα ποσά»

Βάνα Μπάρμπα

«Η εποχή τότε η γέννησή της, τα σίριαλ, όλοι έβγαζαν λεφτά, ήταν το χρηματιστήριο, ήταν η εποχή του ΠΑΣΟΚ».

Τη Βάνα Μπάρμπα φιλοξένησαν στο πλατό της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τα υπερβολικά ποσά που έπαιρναν κάποτε οι ηθοποιοί, τονίζοντας η ίδια πως “δεν τα αξίζαμε”.

«Δεν υπάρχουν πλέον οι απολαβές που είχαμε εμείς παλιά. Εμείς τότε καλοπληρωνόμασταν, και οι τεχνικοί και οι παραγωγές και όλα. Τα ποσά ήταν υπερβολικά και δεν τα αξίζαμε. Η εποχή τότε η γέννησή της, τα σίριαλ, όλοι έβγαζαν λεφτά, ήταν το χρηματιστήριο, ήταν η εποχή του ΠΑΣΟΚ.

Ήμασταν σε μια τεράστια άνοδο, η καλή εποχή της τηλεόρασης, όμορφα, όλα ωραία. Και ξαφνικά αρχίζει και αυτό και αποδομείται σιγά σιγά μέχρι που φεύγει. Το κατάλαβα νωρίς. Η τελευταία μου παράσταση ήταν η Μαλένα, οι ηθοποιοί ήταν εξαιρετικοί, αλλά δεν μπορούσαν να τους πληρώσουν οι παραγωγοί, άρχιζε η κρίση, το 2011.

Τα παιδιά πληρώνονταν τρία ευρώ την ώρα. Και βλέπεις κάποιες καθαρίστριες, το λέω με όλο το σεβασμό και την αγάπη, και παίρνουν 7 και 8 ευρώ. Δεν μπορεί ο ηθοποιός που έχει δουλέψει να πληρώνεται με τρία ευρώ. Άρχισα λοιπόν να καταλαβαίνω ότι το πράγμα θα πάει άσχημα», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.