Βάνα Μπάρμπα: Αντέδρασε με την αναφορά του Σπύρου Μπιμπίλα – «Φαγώθηκαν με αυτήν την συνάντηση πια, έλεος»

Βάνα Μπάρμπα

"Όχι με κακία το είπε. Όχι με κακία προσωπικά σε εμένα, αλλά φάνηκε ότι τους πείραξε" ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Λίγο πριν την συνάντηση που θα έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας κι άλλοι πρόεδροι σωματείων με την Πρόεδο της Δημοκρατίας για το προεδρικό διάταγμα των καλλιτεχνών, η Μένια Κούκου από την Super Κατερίνα τον πρόεδρο του ΣΕΗ και παραχώρησε δηλώσεις. Ανάμεσα στα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν και για την πρόσφατη συνάντηση που είχε η Βάνα Μπάρμπα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το να πηγάινουν διάφορες προσωπικότητες και να λένε τις απόψεις τους, εμάς δεν μας καλύπτει… Μιλώ για τα υπουργεία. Μάθαμε ότι θα κληθούν κάποιες προσωπικότητες για διαβουλεύσεις. Δεν εννοώ από τα σωματεία, αλλά εξωσωματειακές. Κάποιους πανεπιστημιακούς και κάποιους μεγάλους ηθοποιούς. Εμείς θέλουμε στις διαβουλεύσεις να συμμετέχουν τα σωματεία… Ρε παιδιά προ καιρού είδατε την Βάνα Μπάρμπα να συνομιλεί με τον Πρωθυπουργό. Είναι στο σωμστείο ηθοποιών; Η Βάνα υποτίθεται ότι είναι κοντά στους ηθοποιούς. Το να γίνονται συναντήσεις χωρίς τους υπεύθυνους των σωματείων δεν λέει κάτι.  Ρε παιδιά παράδειγμα έφερα, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση…» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έπειτα από λίγο, η Βάνα Μπάρμπα βγήκς σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή κι αντέδρασε για όσα άκουσε: «Ήθελα να παρέμβω. Είναι λίγο άδικο για εμένα… Συζητήσαμε για τον χώρο της δουλειάς των ηθοποιών, που θα πρέπει να ανοιχτεί στο εξωτερικό. Δεν γίνεται να υπάρχουν μόνο τα φεστιβάλ στην Ελλάδα… Αντί να κρίνουν εμένα, το λέω με αγάπη, ας κοιτάξουν να δεθούν δυνατά και να δώσουν τις μάχες τους. Όχι με κακία το είπε. Όχι με κακία προσωπικά σε εμένα, αλλά φάνηκε ότι τους πείραξε. Τι τους ενδιαφέρει; Δεν πήγα να κάνω κακό σε κανένα… Φαγώθηκαν με αυτήν την συνάντηση πια. Έλεος»