Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Κοιμόμουν επί έναν χρόνο με τη φωτογραφία κάτω από το μαξιλάρι μου»

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου για το πέρασμα από τον πρωταθλητισμό στο μόντελιγνκ και την τηλεόραση.

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για το πέρασμά της από τον πρωταθλητισμό στο μόντελινγκ και έπειτα στην τηλεόραση.

«Το αγωνιστικό αερόμπικ δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, στο εξωτερικό είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει εθνικές ομάδες. Είχε κάνει και η Ελλάδα εθνική ομάδα αλλά δεν προχώρησε. Με σταμάτησε ένας τραυματισμός στα 17. Έπρεπε να διαλέξω αν θα κάνω χειρουργείο για να συνεχίσω ή αν θα σταματούσα», δηλώνει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Για έναν χρόνο κοιμόμουν με την ομαδική φωτογραφία που είχαμε κάτω από το μαξιλάρι μου. Με είχε πιάσει λίγο… αν και ήταν δική μου η απόφαση να σταματήσω. Οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί, συμμετείχαν πολύ σε όλο αυτό», παραδέχεται αμέσως μετά.

Για το πέρασμά της στο μόντελινγκ, η Βάλια Χατζηθεοδώρου αναφέρει:

«Σπούδαζα αισθητική και η μητέρα μιας φίλης μου μού ζήτησε να βάψω τα μοντέλα μιας αποκριάτικης φωτογράφησης. Και κάποια στιγμή αρρώστησε ένα από τα μοντέλα και μου ζήτησαν να την αντικαταστήσω. Μπήκα, το κάναμε πολύ… παιδικά και μου άρεσε. Ντύθηκα αχλάδι, οδοντόβουρτσα. Μετά έστειλα φωτογραφίες μου στην Υβόννη Μπόσνιακ για μια συλλογή ρούχων, με πήρε και με τη βοήθειά της δικτυώθηκα και ξεκίνησα να δουλεύω».

Όσον αφορά τον Τροχό της Τύχης, στον οποίο συμμετείχε, η Βάλια Χατζηθεοδώρου περιγράφει:

«Με έπαιρναν τότε τηλέφωνο για τα πρώτα GNTM στο Star και δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ. Με παίρνουν κάποια στιγμή για ένα ραντεβού, χωρίς να ξέρω το περιεχόμενο, και με το που μπαίνω βλέπω ένα κάστινγκ Τροχού. Είδα τον Πέτρο, έναν πίνακα-προσομοίωση του Τροχού. Λέω: οκ, πάμε. Όταν τελείωσε, θυμάμαι ότι είπα ότι μάλλον θα ξεκινήσουμε. Σταμάτησα, γιατί θεώρησα ότι πήρα αυτά που είχα να πάρω».