Βάλια Χατζηθεοδώρου για Λάουρα Νάργες: «Θα έτρωγα μέσα σε ένα βράδυ τη δουλειά ενός ανθρώπου;»

Βάλια Χατζηθεοδώρου

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τη συμμετοχή της στο The Voice.

«Η αλήθεια είναι ότι για το Voice δεν είχα κάνει καμία συζήτηση, δεν ήξερα κανέναν και έτσι απλά χτύπησε το τηλέφωνό μου από τον ΣΚΑΪ και μου είπαν: θα σε ενδιέφερε να σου προτείνουμε; Μετά μίλησα με την Acun Medya και ξαφνικά βρέθηκα εκεί», ανέφερε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Είχα μια επαφή με τον ΣΚΑΪ, είχαμε κάνει ένα ραντεβού αλλά για άλλο πράγμα, πολύ γενικό. Καμία σχέση με το Voice», τόνισε.

Σε ερώτηση για το εάν αισθάνθηκε άσχημα με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να… τρώει τη θέση από τη Λάουρα Νάργες, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ξεκαθαρίζει:

«Ένιωσα άβολα όταν γράφτηκε ότι έφαγα τη δουλειά από τη Λάουρα Νάργες, ακόμα “ψήνομαι”. Έλεγα: μα καλά θα έτρωγα μέσα σε ένα βράδυ τη δουλειά ενός ανθρώπου; Και ήμουν στο να βγω να πω ότι δεν την έφαγα και ήθελα να ανοίξω και το Instagram να το πω».

«Δεν το έκανα, γιατί πιστεύω ότι φαίνονται πως είναι τα πράγματα. Η κοπέλα είπε ότι έφυγε μόνη της», απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην πρωινή εκπομπή του Open.