Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό, δεν ισχύει»

Βάλια Χατζηθεοδώρου

"Η αλήθεια είναι ότι όντως με είχαν ρωτήσει κάποιοι άνθρωποι και με ρωτάνε και στα social", παραδέχεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Τέλος στα σενάρια του χωρισμού της με τον Πέτρο Πυλαρινό και το φημολογούμενο δοκιμαστικό της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έβαλε η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε απογευματινή της έξοδο.

«Αυτό δεν ήταν δοκιμαστικό, αλήθεια σου λέω. Δεν ξέρω γιατί πήρε τέτοια έκταση. Πολλοί άνθρωποι ήθελαν μετά να τους μιλήσω, να τους πω κάποια πράγματα αλλά δεν είχα κάτι να πω», δηλώνει η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με αφορμή την εμφάνισή της στο πρωινό του ΑΝΤ1 πριν από μερικές ημέρες.

«Με τον Πέτρο δεν έχουμε χωρίσει, είμαστε μια χαρά. Δεν ξέρουμε πώς βγήκε αυτό», ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια για τις φήμες χωρισμού που είδαν το φως της δημοσιότητας τελευταία.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως με είχαν ρωτήσει κάποιοι άνθρωποι και με ρωτάνε και στα social. Δεν ισχύει αυτό απλά δεν είμαστε από τα ζευγάρια ίσως που ανεβάζουμε συνέχεια πράγματα», καταλήγει η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.