Βαλέρια Κουρούπη: «Το πλήρωσα που το μοιράστηκα γιατί όλοι με ρωτάνε για αυτό»

Βαλέρια Κουρούπη

"Δεν έκανα το διαζύγιο στερεοτυπικά. Βέβαια και η σχέση μου τότε δεν ήταν στερεοτυπική, ούτε επιλέξαμε με τον πρώην άντρα μου να είμαστε μαζί για στερεοτυπικούς λόγους" δήλωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στο Breakfast@star και στην Λιλή Πυράκη για τον ρόλο της «Στα Σύνορα», την συγγένεια με τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη και το χωρισμό της.

«Η οικογενειακή σχέση με τους θείους μου Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη μου άνοιξε το μυαλό, όχι τις πόρτες. Αν εξαιρέσεις ότι ο Γιάννης Μπέζος μου έδωσε τον ρόλο στο «Εκείνες κι εγώ» με πολλή πίστη. Εγώ φοβόμουν ότι δεν θα μπορώ να το κάνω και ήταν πολύ σίγουρος. Δεν μου άνοιξε πόρτες, δεν βρήκα δουλειές χάρις σε αυτό. Μου άνοιξαν πολύ τους ορίζοντες» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Με τον γιο μου είμαστε πολύ ωραίοι συγκάτοικοι. Έχουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον, κάνουμε δουλειές. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω βαθιά και χαίρομαι που μπορώ να έχω επαφή μαζί του, όσο έχω. Δεν έκανα το διαζύγιο στερεοτυπικά. Βέβαια και η σχέση μου τότε δεν ήταν στερεοτυπική, ούτε επιλέξαμε με τον πρώην άντρα μου να είμαστε μαζί για στερεοτυπικούς λόγους. Έτσι όπως ζήσαμε, έτσι και χωρίσαμε.

Ένας λόγος που το μοιράστηκα δημόσια -αν και το πλήρωσα γιατί όλοι αυτό με ρωτάνε μία ζωή- είναι για να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι τραγικά δύσκολο και πρέπει να βγούνε από αυτήν τη λογική. Είναι ένα πολύ ωραίο μάθημα να τελειώνεις έτσι μία σχέση με περηφάνεια, με αγάπη και κιμπαροσύνη και όχι με μικροπολιτική και με τσακωμούς» εξομολογήθηκε η Βαλέρια Κουρούπη.