Βαλέρια Κουρούπη: «Το 2019 μου έδωσε μια πολύ ωραία κλωτσιά»

Βαλέρια Κουρούπη

"Είναι δύσκολο και το να παλεύεις σε μια δουλειά που σε πετάει έξω και ο χωρισμός. Τώρα, εμένα μου έπεσαν και τα δύο μαζί".

Η Βαλέρια Κουρούπη φέτος θα πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, Room Service Πλιζ, ένα σίριαλ που είχε άδοξο τέλος πριν καν αρχίσει! Η ηθοποιός είχε απορρίψει αρκετές επαγγελματικές προτάσεις που είχε δεχτεί, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Φέτος, είναι Νοέμβρης μήνας και δεν έχω δουλειά. Θα ήμουν στο Room Service Πλιζ, το οποίο δεν έγινε ποτέ. Ο σταθμός, νομίζω, ότι δεν ήθελε καθόλου να το βγάλει από ένα σημείο και μετά, γιατί δεν πήγαιναν καθόλου καλά τα νούμερα τηλεθέασης στην αρχή. Τον βόλεψε.

Η στεναχώρια μου η μεγάλη είναι ότι είχα κλείσει να είμαι στο «Μην Ψαρώνεις» για όλο τον χειμώνα και μου είχε προτείνει και η Άννα Χατζησοφιά έναν πολύ ωραίο ρόλο στο Καφέ της Χαράς. Είχα κλείσει ήδη, όμως, στον Αλέξανδρο», δήλωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

«Είναι δύσκολο και το να παλεύεις σε μια δουλειά που σε πετάει έξω και ο χωρισμός. Τώρα, εμένα μου έπεσαν και τα δύο μαζί. Το 2019 μου έδωσε μια πολύ ωραία κλωτσιά να πάω μπροστά», κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη.