Βαλέρια Κουρούπη – Οι σχέσεις της με τον Νίκο Ξύδη μετά τον χωρισμό τους

Βαλέρια Κουρούπη

"Έχουν περάσει 20 χρόνια στην σχέση μου με τον Νίκο, δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί" ανέφερε η Βαλέρια Κουρούπη.

Στο The2Night Show βρέθηκε καλεσμένη η Βαλέρια Κουρούπη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το διαζύγιό της από τον Νίκο Ξύδη αλλά και πως έχει διαμορφωθεί η σχέση της με τον γιο της.

Η ηθοποιός ανέφερε για τον γιο της: «Είναι λίγο δύσκολη η εφηβεία γιατί πρέπει να είσαι στις επάλξεις και να παρατηρείς χωρίς να ενοχλείς και να πιέζεις. Είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, κουβεντιάζει πάρα πολύ κι οτιδήποτε συζητάμε του δίνω και δεύτερη σκέψη. Έχει πολλές φορές δίκιο. Δεν ανοίγεται πολύ στα προσωπικά του. Έχω μεγάλο άγχος γιατί τα ναρκωτικά είναι μεγάλο trend στην εποχή τους. Γίνεται υπερδιαφήμιση από την μουσική που ακούνε έως τον τρόπο ζωής. Έχει κια ροπή προς τις τέχνες και την μουσική, μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο. Πολλές φορές μου απαντά πιο ώριμα από εμένα που πάω με την πεπατημένη.»

Για το διαζύγιο της από τον Νίκο Ξύδη είπε Βαλέρια Κουρούπη: «Έχουν περάσει 20 χρόνια στην σχέση μου με τον Νίκο, δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί. Είναι η οικογένειά μου. Σαν σχέση ανθρώπων δεν τελειώνει. Εμείς διαμορφωθήκαμε από παιδιά 25 χρονών. Πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι κάποια στιγμή. Καλοί φίλοι δεν είμαστε ακόμα αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που σεβόμαστε, αγαπάει και καλύπτει ο ένας τον άλλον και πρακτικά. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω την γνώμη του. Τον σέβομαι πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ. Ρωτώ την γνώμη του και στην δουλειά και στα θέματα του παιδιού μας.»