Βαλέρια Κουρούπη: «Ο σύντροφος μου είναι πολύ μικρότερος μου, όχι λίγο, δεν το κρύβω πια»

Βαλέρια Κουρούπη

"Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα" εξομολογήθηκε η Βαλέρια Κουρούπη.

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Βαλέρια Κουρούπη εξομολογήθηκε πως «έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λιγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα».

«Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε».

«Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού» συμπλήρωσε, επίσης, η Βαλέρια Κουρούπη στο ψυχαγωγικό μα