Βαλέρια Κουρούπη – Νίκος Ξύδης: «Ποτέ δεν πουλήσαμε την ερωτική μας σχέση, ούτε τον χωρισμό μας»

Βαλέρια Κουρούπη

"Μου έχουν ζητήσει τρομερά πολλές συμβουλές για αυτό το θέμα. Εξηγώ απλά ότι δεν έχουμε σκοτωθεί ποτέ μεταξύ μας και ότι εκτιμάμε ο ένας τον άλλο", εξομολογείται η Βαλέρια Κουρούπη.

Συνέντευξη από κοινού παραχώρησαν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης. Το πρώην ζευγάρι μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το «βελούδινο» διαζύγιο, τη ζωή μετά από αυτό αλλά και την επαγγελματική σχέση που έχουν κρατήσει.

«Εγώ το feedback που παίρνω είναι ότι ο κόσμος αγαπάει το ότι έχουμε κρατήσει μία ωραία σχέση μεταξύ μας. Τους αρέσει λίγο σαν παράδειγμα», δηλώνει η Βαλέρια Κουρούπη.

«Ποτέ δεν πουλήσαμε την ερωτική μας σχέση αλλά ούτε και τον χωρισμό μας. Σίγουρα αυτό μπορεί να εκτιμηθεί, γιατί ζούμε σε έναν κόσμο που είναι λιγάκι φούσκα και εικόνα», τονίζει από την πλευρά του ο Νίκος Ξύδης.

«Μου έχουν ζητήσει τρομερά πολλές συμβουλές για αυτό το θέμα στα social ή οι φίλοι που συζητάω μαζί τους. Το πώς το διαχειρίστηκες, μου έχει συμβεί κι εμένα, ότι κι εμείς είμαστε έτσι αλλά δεν… Η ερώτηση είναι πώς καταφέρνουμε να είμαστε τόσο αγαπημένοι. Εξηγώ απλά ότι δεν έχουμε σκοτωθεί ποτέ μεταξύ μας και ότι εκτιμάμε ο ένας τον άλλο», αποκαλύπτει η Βαλέρια Κουρούπη.

«Δεν έχουμε συχνά επαγγελματικές διαφωνίες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που συνεργαζόμαστε και που συνεργαστήκαμε ενώ ήμασταν ακόμα ζευγάρι. Δεν το είδαμε ως οικογενειακό project», σημειώνει ο Νίκος Ξύδης, αποκαλύπτοντας ότι δεν εξακολουθούν να μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του.

Ποια είναι πιο εύκολη συνεργάτιδα, η Βαλέρια Κουρούπη ή η μητέρα του (Ελένη Βιτάλη); Ο Νίκος Ξύδης απαντά:

«Δεν είναι καμία δύσκολη. Καθεμία έχει τις δικές της ομορφιές και ιδιαιτερότητες».