Βαλέρια Κουρούπη: «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει καιρό»

Βαλέρια Κουρούπη

"Είχα μια πρόταση για το Καφέ της Χαράς, για έναν πολύ ωραίο ρόλο που είχαν γράψει, αλλά είχα κλείσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα".

Η Βαλέρια Κουρούπη, πριν από μερικές εβδομάδες, παραδέχτηκε σε συνέντευξη της, ότι πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους από τον Νίκο Ξύδη. Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Χριστιάνα Κοχλατζή, η ηθοποιός εξομολογείται:

«Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει καιρό. Σε λίγο κλείνουμε χρόνο. Έχουμε χωρίσει ως σύντροφοι, ως σχέση. Ως συνοδοιπόροι στη ζωή δεν μπορούμε να χωρίσουμε, κανείς γονιός δεν μπορεί να χωρίσει πραγματικά, αν υπάρχει καλή καρδιά και αγάπη. Ακόμα μένουμε πάνω κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε».

Για την ματαίωση της σειράς Room Service Πλιζ, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, η Βαλέρια Κουρούπη λέει: «Η μεγαλύτερη στεναχώρια μου πέρα από το οικονομικό που έμεινα εκκρεμής ξαφνικά, ενώ είχα κανονίσει πράγματα, πέρα από τον χειμώνα που τον έχασα ενώ είχα πάρα πολλές προτάσεις φέτος, κυρίως, η μεγάλη μου στεναχώρια είναι ότι δεν θα δει κανείς αυτές τις σκηνές που έχουμε γυρίσει και είναι υπέροχες».

«Είχα μια πρόταση για το Καφέ της Χαράς, για έναν πολύ ωραίο ρόλο που είχαν γράψει, αλλά είχα κλείσει με τον Αλέξανδρο Ρήγα», αποκάλυψε η Βαλέρια Κουρούπη.