Βαλέρια Κουρούπη: «Ήμασταν χωρίς εισόδημα, ζούσαμε με δανεικά από συνταξιούχους γονείς»

Βαλέρια Κουρούπη

Η Βαλέρια Κουρούπη για την πορεία της στην υποκριτική και τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» παραχώρησε η Βαλέρια Κουρούπη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», την πορεία της στον χώρο αλλά και τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της.

Πώς θυμάται το ξεκίνημά της με τον ρόλο της στο «Εκείνες κι εγώ» του Ant1; Η Βαλέρια Κουρούπη απαντά: «Αυτό που συμβαίνει συνήθως σε αυτή τη χώρα είναι να σου προτείνουν συνεχώς το ίδιο, όταν κάνεις κάτι επιτυχημένο με το οποίο ταυτίζεσαι. Εγώ έκανα την αντίστασή μου σε αυτό, γιατί ήθελα να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα, και είπα όχι στους ρόλους που έμοιαζαν πολύ».

Για τη δύσκολη περίοδο του Covid, που συνέπεσε με τον χωρισμό της, η ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήρθε ο Covid, είμαστε καλλιτέχνες και το πρώτο 8μηνο δεν παίρναμε ούτε τα 500 ευρώ. Ήμασταν χωρίς εισόδημα κι αν βρίσκαμε κανένα δανεικό από κάποιον συνταξιούχο γονιό», ενώ προσθέτει: «Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δύο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στον δρόμο, όταν έχεις ένα παιδί και είστε μαζί 20 χρόνια».

Για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και τα νούμερα της τηλεθεάσης που σημειώνει η Βαλέρια Κουρούπη δηλώνει: «Με αφορά πολύ η ανταπόκριση της σειράς και, αν τα νούμερα εκφράζουν την ανταπόκριση του κόσμου, τότε πρέπει να μας ενδιαφέρουν». Τέλος, όσον αφορά τους influencers που περνούν με τον καιρό στην υποκριτική, σχολιάζει: «Δε νομίζω ότι ποτέ έχει φέρει νούμερα τηλεθέασης ή εισιτήρια άνθρωπος, επειδή έχει πολλούς followers».