Βαλέρια Κουρούπη για Εκείνες Κι Εγώ: «Είπε μπροστά μου… το κοριτσάκι δεν μπορεί, θα μας κρεμάσουν κουδούνια»

Βαλέρια Κουρούπη

"Ήμουν ένα κοριτσάκι που έτρεμε. Μια χαρά θα τον κάνει τον ρόλο, της είπε ο Γιάννης Μπέζος" αποκαλύπτει η Βαλέρια Κουρούπη για τη θρυλική σειρά του Ant1.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βαλέρια Κουρούπη.

Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει για τρίτη χρονιά στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της πορείας της και την ατάκα που άκουσε από την παραγωγό της σειράς «Εκείνες κι Εγώ», από την οποία έγινε ευρέως γνωστή.

«Ήμουν ένα δυναμικό παιδάκι, διεκδικούσα στη ζωή μου. Στη εφηβεία πέρασα μία κατρακύλα, δεν ξέρω γιατί. Όταν πήγα στη δραματική σχολή ήμουν δειλό παιδί, πολύ ντροπαλό και πολύ μαζεμένο κι ένας λόγος που αποφάσισα να κάνω θέατρο ήταν και για να σπάσω αυτή τη φόρμα της καλής μαθήτριας, του ντροπαλού παιδιού. Ζορίστηκα και λίγο. Σαν να με μάγκωσε κάτι» δηλώνει η Βαλέρια Κουρούπη.

«Μετά βρήκα τον παλιό παιδικό μου εαυτό. Κατ’ αρχάς με βοήθησε πολύ το Εκείνες Κι Εγώ, που έκανα ένα τσαμπούκι κορίτσι κι αναγκάστηκα να ανακαλέσω κάποια πράγματα δικά μου. Γιατί όταν με πήγε εκεί ο Γιάννης Μπέζος να με δείξει, η παραγωγή με έκραξε. Το κοριτσάκι δεν μπορεί, Γιάννη μου, θα μας κρεμάσουν κουδούνια είπε η Ελβίρα η Ράλλη μπροστά μου» περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Ήμουν ένα κοριτσάκι που έτρεμε. Μια χαρά θα τον κάνει τον ρόλο, της είπε ο Μπέζος. Αναγκάστηκα να φέρω έναν κόσμο, για να βρω το κορίτσι το τσαμπουκαλεμένο. Κάθε ρόλος κάτι σου αφήνει και ήταν η αφορμή για να βρω έναν εαυτό πιο δυναμικό» καταλήγει στην αφήγησή της η Βαλέρια Κουρούπη.