Βαλεντίνο: «Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται η επίθεση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

Βαλεντίνο

"Νομίζω ότι η Ελένη είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα κάνει καψόνια" ανέφερε ο Βαλεντίνο.

Ο Βαλεντίνο μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και για το διάστημα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανιζόταν λιγότερο στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

«Ήταν από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου. Ήταν σαν κατασκήνωση. Έχω δει τα χοντρά γράμματα, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Έχω δει μια σαν επίθεση στον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι τυπικός, εργασιομανής, τρέχει πολύ κι είναι ευδιάθετο, καλό παιδί, που δουλεύει πολύ. Τώρα η επίθεση δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται. Στην τηλεόραση σε μία ζωντανή είναι λογικό σε μια καθημερινή εκπομπή και να αλλάζεις στήλες, να αλλάζεις πρόσωπα και κάποιος μια μέρα να βγει πιο πολύ και κάποιος πιο λίγο ή καθόλου. Είναι ένα πράγμα που αλλάζει σύμφωνα με το τι θέλει ο θεατής» ανέφερε ο Βαλεντίνο.

«Οπότε πιστεύω είναι μέσα στο πρόγραμμα και να βγει κάποιος παραπάνω και κάποιος καθόλου. Δεν πιστεύω ότι λέει κάτι αυτό. Νομίζω ότι η Ελένη είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα κάνει καψόνια. Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται. Εγώ αυτό που έζησα ήταν πολύ αγνό. Το έχω στο μυαλό μου πολύ ωραία. Ήταν πολύ ωραία περίοδος και συνεργασία κι όλα μέλι γάλα» πρόσθεσε ο Βαλεντίνο στην Πένυ Καβέτσου.