Βαλάντης: Θα καταθέσει αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου

Βαλάντης

Όσα ανέφερε ο Βαλάντης.

Δικαστικά θα προχωρήσει ο Βαλάντης εναντίον του συμβούλου ψυχικής υγείας, Γιώργου Λάγιου, για δηλώσεις που είχε κάνει ο τελευταίος σχετικά με την παρουσία του και τη συμπεριφορά του στο Survivor.

«Ούτε στο δεύτερο εξώδικο που έστειλα, φρόντισε να επικοινωνήσει. Είναι τραγικό να έχεις δύο εξώδικα στα χέρια σου, να ζητάς να επικοινωνήσεις και να μην επικοινωνείς και να λες μέσω τρίτου να έρθουμε σε επαφή. Μπορώ να δέχομαι την τηλεκριτική και να σχολιάζονται πράγματα. Δεν επιτρέπεται από κανένα επαγγελματία του χώρου κι αυτό είναι στον κώδικα δεοντολογίας του κάθε επαγγέλματος, να βγαίνει και να σχολιάζει έναν άνθρωπο χωρίς την άδειά του και μόνο από την εικόνα του. Άλλη είναι η δουλειά ενός τηλεκριτικού σε πάνελ κι άλλη αυτή που έκανε εκείνος σε εμένα.

Αν είχε πρόβλημα θα μπορούσε να μιλήσει με την παραγωγή του Survivor και χωρίς δημοσιότητα, αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η κατάσταση ενός ανθρώπου… Αν υπήρχε οποιαδήποτε μορφή βίας, το συμβόλαιό μας έλεγε ότι θα απομακρυνθούμε από το Survivor… Αυτός ο κύριος επειδή φλερτάρει με τη δημοσιότητα το έκανε για να αποκτήσει φήμη. Εκείνη τη στιγμή έβλεπε ότι οι τηλεθεατές ήταν αρνητικοί απέναντί μου κι ήθελε να κάνει τον ιππότη» είπε ο Βαλάντης.