Βαλάντης: Όλη η αλήθεια για τον εκνευρισμό του και η απάντηση στον Παπανώτα για το «τραβεστί»!

Ο Βαλάντης απάντησε για όλα στο "Happy Day"!

Τόσο η εμφάνιση της πρεμιέρας, όσο και εκείνη του δεύτερου live συζητήθηκαν πολύ. Ο Βαλάντης ήταν ο νικητής του πρώτου επεισοδίου του YFSF για την μεταμφίεση του σε Θέμη Αδαμαντίδη, που άρεσε τόσο στον κόσμο όσο και στο κοινό, με λίγους, όπως ο Δημήτρης Παπανώτας να εκφράζουν την σκληρή κριτική τους, όχι τόσο για τον ίδιο τον τραγουδιστή, όσο για εκείνους που τον έβαψαν. Ο Βαλάντης βρέθηκε σήμερα στο «Happy Day» και απάντησε πως κάθε κριτική είναι δεκτή, αλλά και πως ενοχλήθηκε περισσότερο από τη λέξη που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος. «Να σου επισημάνω λίγο κάτι, είπαμε δεχόμαστε την κριτική, αλλά σαν δημοσιογράφος, επειδή μας βλέπει κόσμος και έχουμε και πλούσιο λεξιλόγιο, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε «κλόουν», το «τραβεστί» δεν είναι ωραία σαν λέξη. Υπάρχουν κι άλλες λέξεις για να το πεις» είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Η μεταμφίεση του στο δεύτερο live σε Rick James μπορεί εμφανισιακά να πήγε κατ΄ευχήν, ωστόσο πάνω στη σκηνή το πρόβλημα που υπήρξε με τον ήχο δεν επέτρεψε στον τραγουδιστή να ερμηνεύσει το «Super Freak» όπως το είχε προετοιμάσει με κόπο. Όπως σας ενημέρωσε το zappIT ο τραγουδιστής έφυγε εκνευρισμένος στα μισά του show και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει πίσω στον αέρα του show.
«Υπήρχε εκνευρισμός από εμένα γιατί βγήκαν πρώτα από όλα και δεν άκουγα τη μουσική, το playback» ανέφερε ο τραγουδιστής και απαντώντας ως προς το αν υπάρχει κάποια οδηγία από το YFSF ότι συνεχίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις, δήλωσε πως είναι στην κρίση του καθενός, αλλά ο ίδιος δεν θα εξέθετε ποτέ ένα τέτοιο show. Κάποια στιγμή μέσα στο αυτοκίνητο πήγα να βάλω τα κλάματα. Ήθελα να σταματήσω, αλλά είπε δεν πρέπει. Έφυγα να πάω να πιω λίγο νερό γιατί δεν ήμουν καλά. Πήγα μέσα να ηρεμήσω, στεναχωρήθηκα πολύ.»

Περισσότερα latest news »