Βαλάντης – Γιώργος Λάγιος: «Το προχωράω μέχρι τέλους»

Βαλάντης

"Ο κ. Λάγιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οφείλω να του πω συγχαρητήρια για την εξέλιξη της μεθόδου της τηλεϊατρικής", λέει ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης και ο Γιώργος Λάγιος όπως φαίνεται θα συναντηθούν στα δικαστήρια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο σύμβουλος ψυχικής υγείας και πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο έκανε κάποιες σκληρές δηλώσεις για τον τραγουδιστή σχετικά με τη συμπεριφορά του και την ψυχική του κατάσταση.

Πριν από λίγες μέρες, ο Γιώργος Λάγιος είχε εξηγήσει: «Όταν παρατήρησα κάποιες συμπεριφορές, θεώρησα χρέος μου να τις αναφέρω, ειδικά στο θέμα της λεκτικής βίας. Αν δεν το αναφέρουμε και δεν το αναγνωρίσουμε, θεωρώ ότι είμαστε συνυπεύθυνοι. Ίσως κάποιες λέξεις να ενόχλησαν, θεωρώ ότι ο πιο ωραίος τρόπος θα ήταν να πάμε να βρεθούμε να δούμε μαζί τα πλάνα να το συζητήσουμε και να μην απασχολήσουμε δικαστήρια που σίγουρα έχουν πολύ πιο σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθούν».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Βαλάντης, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Happy Day, ήταν σαφής: «Ο κ. Λάγιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οφείλω να του πω συγχαρητήρια για την εξέλιξη της μεθόδου της τηλεϊατρικής. Βέβαια, δεν μπορούμε να μιλάμε για ιατρική γιατί δεν είναι γιατρός ο κ. Λάγιος. Προχωράω την αγωγή μέχρι τέλους», είπε ο τραγουδιστής.