UFO στο βίντεο κλιπ του Γιώργου Δασκουλίδη – «Στείλαμε το βίντεο στη NASA»

Γιώργος Δασκουλίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης.

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για περιστατικά που του έχουν συμβεί με θαμώνες πάνω στην πίστα νυχτερινών κέντρων.

«Η δουλειά του τραγουδιστή, επειδή είναι με μεροκάματο, δεν θα σου αφήσει ποτέ πολλά λεφτά. Εγώ δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο από τη νύχτα που έχει πάρει λεφτά και τα έχει πάει στην Ελβετία. Δύσκολα ένας τραγουδιστής κρατάει μια οικογένεια δεμένη.

Πάνω στη σκηνή μου έχουν πετάξει κατά λάθος πιρούνι, το οποίο με χτύπησε στο κεφάλι, έτρεχαν τα αίματα… Το χειρότερο είναι όταν τραγουδάς που έρχονται και χορεύουν δίπλα σου και αν σου σπρώξουν το μικρόφωνο σπας τα δόντια σου. Έχω σπάσει έτσι δόντια.

Το χειρότερο που μου έχει συμβεί και μάλιστα φτάσαμε σε σύρραξη ήταν όταν κάποιος ερχόταν και με ενοχλούσε την ώρα που τραγουδούσα. Με αγκάλιαζε πολύ σφιχτά και να του λέω “άσε με, τραγουδάω”… Έγινε, μία, δυο, τρεις, τέσσερις και στο τέλος δεν άντεξα. Τον άρπαξα και τον πέταξα κάτω από την πίστα, έπεσε πάνω στα τραπέζια κι έγινε χαμός μέσα στο μαγαζί.

Όταν γυρίζαμε το βίντεο κλιπ για το “Όλα μου τα πήρες”, ξαφνικά είδαμε ένα αντικείμενο να περνάει με ταχύτητα στον ουρανό και στείλαμε το βίντεο στη NASA. Είχε γίνει ντόρος εκείνη την εποχή με τους εξωγήινους στο βίντεο του Δασκουλίδη», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης.