Τζόυς Ευείδη: Τι κάνει πίσω από την κουίντα την ώρα της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»;

Τζόυς Ευείδη

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πόσο... καλή παρέα είναι η Τζόυς Εύειδη όσο περιμένουν πίσω από την κουίντα για να ξαναβγουν στη σκηνή.

Οι χρόνοι στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» είναι τόσο σφιχτοί που η Τζόυς Ευείδη προσέχει ως πιο καινούρια στον θίασο να παραμένει συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Μαζί με τη Σοφία Μουτίδου βρέθηκαν στην εκπομπή «Εμείς» και εκεί η ηθοποιός αποκάλυψε μέσα μια γλαφυρή περιγραφή πως είναι η Τζόυς Ευείδη πίσω από την κουίντα…

[dfp_ads id=236982]

«Στο θέατρο η Τζόυς δεν το έχεις ζήσει αυτό. Είναι πίσω από την κουίντα, σιωπηλή, δεν μιλάει με κανέναν μας…πολύ καλή παρέα στα παρασκήνια…όρθια, δεν κάθεται. «Κάτσε ρε Τζόυς», «Όχι, όχι θα κάτσω… τον Γενάρη, δεν ξέρω». Έχει πολύ άγχος, είναι πίσω από την κουίντα έτσι και περιμένει όπως περιμένεις στο μαιευτήριο, στις Πανελλήνιες, αποτελέσματα. Πάρα πολύ προσηλωμένη», περιέγραψε η Σοφία Μουτίδου.

«Αυτό το έχω γιατί αν δεν ατακάρω το συγκεκριμένο δευτερόλεπτο. Αυτοί την ξέρουν την παράσταση, εγώ πρέπει να το έχω στο νου μου. Και για ένα δευτερόλεπτο κρεμά η παράσταση. Είναι τόσο κουρδισμένο που την ώρα που ακούω την ατάκα μου που πρέπει να μπω πρέπει ταυτόχρονα να ανοίξω και να πω και τη λέξη», εξήγησε η Τζόυς Ευείδη.