Τζόυς Ευείδη: «Θα τρέχω όποια στιγμή μου το ζητήσει η Νένα Χρονοπούλου»

Τζόυς Ευείδη

"Δίπλα σε αυτό το γενναίο και σπουδαίο κορίτσι θα τρέχω όποια στιγμή μου το ζητήσει, γιατί πιστεύω ότι κάνει ένα πάρα πολύ σπουδαίο έργο" δηλώνει η Τζόυς Ευείδη.

Στο θέατρο Βέμπο και την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Νένας Χρονοπούλου βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο της συναδέλφου της κατά του παιδικού εκφοβισμού και της κακοποίησης, τονίζοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει κρατική μέριμνα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

«Δίπλα σε αυτό το γενναίο και σπουδαίο κορίτσι θα τρέχω όποια στιγμή μου το ζητήσει, γιατί πιστεύω ότι κάνει ένα πάρα πολύ σπουδαίο έργο. Θα έπρεπε να είναι κρατικό έργο» σημειώνει η Τζόυς Ευείδη.

«Η διαφορετικότητα δεν είναι επιλογή. Χαιρόμαστε που σήμερα εδώ στο θέατρο Βέμπο φιλοξενείται η παρουσίαση. Είναι παιδικές διδακτικές ιστορίες κατά του bullying πάσης φύσεως» δήλωσε η συγγραφέας του βιβλίου, Νένα Χρονοπούλου.

«Είμαι συγκινημένος και πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το θαύμα που έχουν κάνει η Νένα και ο Τάσος, ο άντρας της, και ευελπιστώ ότι κάποτε αυτό το βιβλίο θα περάσει από το Υπουργείο Παιδείας και θα το διαβάζουν μικρά παιδιά» ανέφερε από την πλευρά του ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος, που παραβρέθηκε επίσης στην εκδήλωση.