Τζόυς Ευείδη: «Ούρλιαζε, έβριζε τις κάμερες κι ακούγαμε από τα ακουστικά τις φωνές του»

Τζόυς Ευείδη

"Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου" δήλωσε η Τζόυς Ευείδη.

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το Ρετιρέ και τον Γιάννη Δαλιανίδη.

«Στο Ρετιρέ ήταν λίγο φοβιστικός ο Γιάννης Δαλιανίδης. Ήταν πολύ αυστηρός. Ήρθε από τη Φίνος Φιλμ, που ήταν number one και leader, κι άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση κι είχε το κύρος, την επιβολή και την τσαντίλα της δουλειάς. Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου. Πίναμε καφέ, πριν πάω στο γύρισμα, κι η μάνα μου μου έλεγε άργησες σήμερα και της έλεγα όχι και δύο λεπτά…» είπε η Τζόυς Ευείδη, δείχνοντας πως έκανε εμετό.

«Πολύ άγχος. Δεν μπορούσες να πας και να πεις αλλιώς τα λόγια. Φώναζε τι είναι αυτό και χάσμα. Δεν μπορούσες να κάνεις ούτε παύση. Εμείς είμαστε και μια ενοχική γενιά που ο σκηνοθέτης ήταν εκ προοιμίου τύραννος… Ο Γιάννης ούρλιαζε στο γύρισμα. Ακούγαμε από τα ακουστικά της κάμερας τις φωνές του. Ήταν στο control κι ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες. Δεν υπήρχε. Τελείωνε το γύρισμα κι έλεγε πάμε να κεράσω ποτάκι;» είπε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη.