Τζόυς Ευείδη: «Έχω κάνει μπότοξ με φρικτά αποτελέσματα»

Τζόυς Ευείδη

«Τα λυπάται η ψυχή μου τα κορίτσια που πάνε στο GNTM».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, το GNTM, αλλά και την πρόταση που είχε κάποτε να φωτογραφηθεί για το Playboy.

«Έχω αγχωθεί με το Καφέ της Χαράς, αλλά το πιστεύω πολύ. Μέσα στον Οκτώβρη θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και λογικά θα βγει τον Ιανουαρίου.

Δεν είναι μωρά αυτές που πάνε στο GNTM, είναι μεγάλες κοπέλες, θα έπρεπε να είναι πηγμένο το μυαλό, να ξέρουν τι θέλουν, δεν είναι και παιδάκια που τα εκμεταλλεύονται. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Άγγελος Μπράτης, έχει μια ευγένεια που μου πάει πολύ. Τα λυπάται η ψυχή μου τα κορίτσια, δεν το συζητώ, στεναχωριέμαι πάρα πολύ.

Εγώ και με τα talent shows στεναχωριέμαι, με αυτά δεν θα στεναχωρηθώ; Παλιά μου είχαν προτείνει να κάνω φωτογράφιση στο Playboy κι έβαλα τα γέλια. Δεν ρώτησα καν πόσα ήταν τα χρήματα. Τους είπα “είστε τρελοί; Εγώ;”.

Πιστεύω ότι καλό είναι στην τηλεόραση και το θέατρο να δουλεύουν ηθοποιοί. Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ, είχε φρικτά αποτελέσματα», είπε η Τζόυς Ευείδη.