Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης με κάλεσε στο δωμάτιό του μαζί με άλλα δύο αγόρια»

Δημήτρης Λιγνάδης

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο για τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη.

Στην εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη μίλησε μέσω skype ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο για το φλερτ που είχε δεχτεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο παρελθόν.

«Δεν ήταν δάσκαλός μου, τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρσι, γιατί δεν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά. Υπήρχε αυτό το έντονο φλερτ στην πρόβα, συνεχώς με πείραζε. Ευτυχώς δε με επηρέασε τόσο πολύ. Όταν βρίσκομαι με άλλους ηθοποιούς και μιλάμε για την τότε εποχή, μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ σωστά. Γελούσα, δεν απαντούσα».

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο συμπλήρωσε λίγο αργότερα πως «μου έλεγε η μητέρα μου να πάω να τον βρω στην Αθήνα, αλλά εγώ ένιωθα πως κάτι πήγαινε λάθος. Δεν ήθελα να συναναστραφώ περισσότερο. Μιλήσαμε αλλά μέχρι εκεί. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός. Και το έκανε και σε κάποιους άλλους».

«Χώρια, μας κάλεσε εμένα και άλλους δύο στο δωμάτιό του, μετά από μία πρόβα. Ανέβηκα, γιατί όταν είσαι και πιο μικρός δε μπορείς να πεις όχι. Δεν έγινε τίποτα ευτυχώς. Δεν ήταν φυσιολογικό. Ένιωσα περίεργα και έτσι έφυγα».