Τζούλια Νόβα: «Και κομμουνίστρια να είμαι, δεν έχουμε Δημοκρατία;»

Τζούλια Νόβα

«Τι κακία υπάρχει; Τόση επίθεση για μια μπλούζα; Μια φωτογραφία; Δεν το πίστευα όλο αυτό που έγινε», λέει η Τζούλια Νόβα.

Στο Love it και τη Μαρίνα Χαραλάμπους μίλησε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή απάντησε για τον χαμό που έγινε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και στην οποία φοράει μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο της Σοβιετικής Ένωσης.

«Ξεκίνησα να πάω βόλτα με μια καλή μου φίλη (η οποία κατάγεται και αυτή από τη Σοβιετική Ένωση) για περπάτημα και ξαφνικά ζεστάθηκα. Της είπα λοιπόν να μου δανείσει ένα κοντομάνικο t shirt που είχε μαζί της. Λίγο αργότερα έβγαλα μια αυθόρμητη φωτογραφία στη βόλτα μας γιατί μου άρεσε η στιγμή. Δεν αντιλήφθηκα ποτέ τι είχε πάνω στο t shirt», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα συνέχισε: «Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία και βλέπω πως ξεκινάει να γίνεται ένας χαμός στα σχόλια και στο Instagram μου χωρίς να αντιλαμβάνομαι το γιατί. Αναστατώθηκα πάρα πολύ με αυτά που διάβαζα. Δεν μου αρέσει καθόλου να προκαλώ. Δεν κατάλαβα πως από μια τόσο ωραία στιγμή που ήθελα να μοιραστώ έγινε όλο αυτό».

«Για μένα όμως και τη φίλη μου που μεγαλώσαμε στη Σοβιετική Ένωση είχαμε πολλές ωραίες παιδικές αναμνήσεις από εκεί. Και στην τελική, και κομμουνίστρια να είμαι, όπως έλεγαν στα σχόλια, δεν έχουμε Δημοκρατία; Ο καθένας δεν μπορεί να είναι ότι θέλει; Τι κακία υπάρχει; Τόση επίθεση για μια μπλούζα; Μια φωτογραφία; Δεν το πίστευα όλο αυτό που έγινε. Αναστατώθηκα και στεναχωρήθηκα πολύ», πρόσθεσε επίσης η Τζούλια Νόβα.