Τζούλια Νόβα: «Ήταν σιχαμερό! Μου έχουν στείλει φωτογραφία με…»

Τζούλια Νόβα

"Είμαι ικανή να κάνω γάμο με αθλητικά και φόρμα!"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Happy Day”, η Τζούλια Νόβα, μίλησε μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει δεχτεί μέσω των social media, αλλά και για τη απουσία της από την τηλεόραση.

«Περιποιούμαι τον εαυτό μου, εάν δεν το κάνω νιώθω ότι δεν θα πάει καλά η μέρα! Μικρότερη είχα τρέλα, έβγαινα το πρωί με σορτσάκια και τακούνια. Χριστέ μου, πόσες φορές έχω γίνει ρεζίλι σε αυτόν τον κόσμο! Σπανία διαβάζω τα σχόλια στις φωτογραφίες!

Παλιότερα μου είχαν στείλει φωτογραφία με το προσόν τους, ήταν σιχαμερό! Δεν ζηλεύω! Αν φλερτάρει ο σύντροφος μου θα έρθουν μετά βασανιστήρια! Εγώ συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη!

Έχουμε ξεκινήσει και σκεφτόμαστε τον γάμο! Είμαι ικανή να κάνω γάμο με αθλητικά και φόρμα! Η εκκλησία με αγχώνει, όποτε δεν ξέρω εάν θέλω να παντρευτώ στην εκκλησία! Δεν νιώθω έτοιμη να κάνω παιδί, αλλά δεν είμαι αρνητική!

Ξεκουράστηκα και μου έφυγε όλο το άγχος που δεν έκανα φέτος κάτι τηλεοπτικά! Δεν έχει τύχει να βρεθούμε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.  Έχω κάνει πολλές τοιχογραφίες στο σπίτι μ ου. Ανεβαίνω σε σκαλωσιές και βάφω.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!