Τζούλια Νόβα για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν κακιά μαζί μου, έθαψε τη δική της καλεσμένη»

Τζούλια Νόβα

"Είπαν πράγματα - όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ- που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν την κακία" δήλωσε η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη στο I love ΣουΚου με την Μπέττυ Μαγγίρα. Το λαμπερό μοντέλο μίλησε για το παράπονο που έχει από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα σχόλια που είχαν γίνει για την ίδια όταν η τελευταία παρουσίαζε εκπομπή στον Alpha.

«Δεν είναι το τι έχω δει, είναι τι έχω βιώσει εγώ η ίδια. Μαζί μου ήταν κακιά. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο καλεσμένη στην εκπομπή της μέσω δημοσιογράφου που κάναμε συνέντευξη εξωτερική. Πριν 2-3 χρόνια στο “Pop Up”. Δεν είπα κάτι, είχε μια ωραία ροή η συνέντευξη με την δημοσιογράφο. Μετά το πάνελ με σχολίασε πολύ περίεργα. Στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε. Λέω τώρα αλήθεια;» είπε η Τζούλια Νόβα.

«Είπαν πράγματα – όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ- που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν την κακία. Δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί. Κανένας! Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι, αλλά το συναίσθημα πάντα μένει. Μπορώ να το προσπεράσω, να το συγχωρέσω, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω», ανέφερε η Τζούλια Νόβα.