Τζούλη Σούμα: Η συμμετοχή στους Δύο Ξένους, ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Ντίνα Κώνστα

Τζούλη Σούμα

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας βαθύτατα ευγενής και υπέροχος άνθρωπος», λέει η Τζούλη Σούμα.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα. Η ηθοποιός μίλησε για τη θρυλική σειρά Δύο Ξένοι, για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τη Ντίνα Κώνστα.

«Είχα μόλις τελειώσει τη δραματική σχολή και ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Ο κόσμος με αναγνώριζε και τότε όταν με συναντούσε στο δρόμο, αλλά και τώρα. Οι Δύο Ξένοι έκαναν νούμερα τηλεθέασης που είναι άπιαστα για τη σημερινή εποχή. Ο κόσμος πάντα εκφράζει την αγάπη του με το να σου πει καλά λόγια, να σε αγκαλιάσει. Ακόμα και σήμερα ξαφνιάζομαι όταν με ρωτάνε αν είμαι η Δάφνη.

Από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα και στη συνέχεια γίναμε και φίλοι. Δουλεύαμε πολύ σκληρά. Μία σκηνή δεν τελείωνε σε μισή ώρα ή σε τρία τέταρτα. Κάναμε πρώτα θεατρικές πρόβες, μετά κάναμε πολλές πρόβες με τις κάμερες και μετά κάναμε το τελικό γύρισμα», είπε αρχικά η Τζούλη Σούμα.

Η Τζούλη Σούμα είπε στη συνέχεια για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε πολλές σκηνές με εμάς. Ήταν ένας βαθύτατα ευγενής και υπέροχος άνθρωπος. Είχε μία ιώβεια υπομονή και περίμενε, και στα λάθη μας και όταν δεν κατανοούσαμε κάτι. Άφηνε πολύ χώρο σε εμάς και αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα κάθε ανθρώπου, αλλά και με το ότι ο Νίκος ήταν γεμάτος από επιτυχίες».

Για την Ντίνα Κώνστα, η Τζούλη Σούμα είπε: «Θυμάμαι την Ντίνα Κώνστα με πολλή αγάπη. Είχαμε γυρίσει μία σκηνή που έγινε viral στο youtube, ήταν η σκηνή που διαπραγματευόμουν μαζί της οικονομικά και καθόμουν σε ένα μικρο σκαμπό. Η πιο αστεία σκηνή που είχαμε γυρίσει ήταν όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε χορικό τους Όρνιθες και έπρεπε υποτίθεται να υποδυθούμε τους ατάλαντους μαθητές».