Τζούλι Μασίνο: «Τι να πει η Δέσποινα Βανδή για μένα; Δε μπορεί να μου κάνει κριτική»

Τζούλι Μασίνο

"Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει Fame Story χωρίς εμένα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο", δηλώνει η Τζούλι Μασίνο.

Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μιλά η Τζούλι Μασίνο. Η γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του J2US, την κριτική που δέχθηκε αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε στην ομάδα του Fame Story την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν ήταν στο χέρι μου να μείνω παραπάνω στο J2US. Όλοι είπαν τα καλύτερα για μένα και για τον Σπύρο μας. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε», σχολιάζει η Τζούλι Μασίνο.

Πώς αισθανόταν όταν άκουγε να της γίνεται κριτική από τη Δέσποινα Βανδή, που έχει υπάρξει μαθήτριά της στο παρελθόν; «Η Δέσποινα Βανδή δεν είπε κάτι για μένα, δεν μου έκανε κριτική. Δεν μπορεί να πει κάτι για μένα», απαντά.

Τι θυμάται από το πρώτο Fame Story στον ΑΝΤ1; Υπάρχει περίπτωση να την δούμε στον νέο κύκλο του μουσικού reality που ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

«Πέρασαν 20 χρόνια και ο κόσμος ακόμα το θυμάται. Ήμουν κάθε μέρα σε κάθε σπίτι. Άκουσα από τα media ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στον καινούργιο κύκλο μαζί με τη Σοφία Βόσσου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θα δούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει Fame Story χωρίς εμένα και τον Μικρούτσικο», αναφέρει η Τζούλι Μασίνο.

«Δεν είναι η ώρα να πω εγώ στον Νίκο ότι είμαι εδώ, για να με θυμηθεί. Αν θέλει, είμαι πάντα ανοιχτή», σημειώνει η Τζούλι Μασίνο.