Τζώρτζης Παπανικολάου: Αποκαλύπτει το ύψος του και βγάζει ξανά το φτυάρι για τη Γωγώ Κωστάκη!

Τζώρτζης Παπανικολάου

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου μπορεί να αποχώρησε από το MasterChef αλλά δεν άφησε πίσω στο παιχνίδι τα δηκτικά σχόλια του για τη Γωγώ Κωστάκη.

Η ομάδα του περιοδικού DownTown «απήγαγε» τον Τζώρτζη Παπανικολάου αμέσως μετά την αποχώρηση του από το MasterChef για να τον ανακρίνει. Ο παίκτης που προκάλεσε ποικίλα σχόλια μέσα από τις ατάκες του για τους συμπαίκτες του έδειξε για ακόμα μια φορά την «αγάπη» του στην Γωγώ Κωστάκη, ενώ αποκάλυψε το ύψος του και τα κιλά του! «Πρέπει να πούμε την αλήθεια τώρα» δίστασε ο Τζώρτζης Παπανικολάου όταν τον ρώτησαν το ύψος του και τελικά απάντησε… «1,65μ. – 1,66μ και 47 κιλά».

[dfp_ads id=236982]

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, όταν ρωτήθηκε, δυσκολεύτηκε να βρει να πει αρνητικά για τους συμπαίκτες του, για όλους εκτός από τη Γωγώ Κωστάκη. «Ποια είναι η Γωγώ;» ήταν η πρώτη του αντίδραση, ενώ για το αν η πρώην συμπαίκτρια του θα καταφέρει κάτι μαγειρικά απάντησε: «Αν προσπαθήσει πάρα πολύ και αλλάξει τη στάση της σε κάποια πράγματα, πιστεύω ότι ναι, μπορεί να γίνει μια μέτρια μαγείρισσα». Αν έπρεπε να της μαγειρέψει κάτι, θα ήταν τα σαλιγκάρια που ο ίδιος σιχαίνεται.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!