Η Τζώρτζια Παναγή επιστρέφει στην Κύπρο! Ποιος παίρνει τη θέση της στο Ξαναδέστε Τους;

Τζώρτζια Παναγή

Έρχονται αλλαγές στην απογευματινή εκπομπή του Alpha από Δευτέρα...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, η Τζώρτζια Παναγή δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εκπομπής «Ξαναδέστε τους». Η Κύπρια παρουσιάστρια έκανε σήμερα την τελευταία της εκπομπή παρέα με τον Νίκο Μουτσινά, την Μαρία Ηλιάκη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

[dfp_ads id=236982]

Η σύμβαση της παρουσιάστριας έληξε και η συνεργασία της με τον Alpha Ελλάδος ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, η Τζώρτζια Παναγή παραμένει στον σταθμό, καθώς επιστρέφει στη γενέτειρα της και θα ενταχθεί στο δυναμικό του Alpha Κύπρου, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποια εκπομπή.

Μπροστά από τις κάμερες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, θα περάσει και πάλι από τη Δευτέρα, ο Γιώργος Δάσκαλος. Ο δημοσιογράφος βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής από την αρχή της σεζόν και πριν λίγο καιρό τον ξαναείδαμε στο πλατό.

Το Ξαναδέστε Τους έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο σκληρής κριτικής και διαφόρων σχολίων, που συνδέονται κυρίως με τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Η απογευματινή παρέα του Alpha φαίνεται, λοιπόν, πως είναι έτοιμη για επανεκκίνηση.