Τζώρτζια Κεφαλά για το φραστικό επεισόδιο στη Βουλή με τον Κυριάκο Βελόπουλο – «Τα παιδιά μου ξέρουν πολύ καλά αν ήμουν εκεί για αυτά»

Κεφαλά

"Τους έλεγε ότι πρέπει να μεγαλώσουν, να γίνουν καλοί Χριστιανοί, πατριώτες. Δεν το θεώρησα σωστό να τους γίνεται προσηλυτισμός", επισημαίνει η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η Τζώρτζια Κεφαλά ενεπλάκη πριν από λίγο καιρό σε ένα φραστικό επεισόδιο στη Βουλή με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. Η γνωστή τραγουδίστρια, που εξελέγη στις τελευταίες εκλογές βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, αποκάλυψε το περιστατικό στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ1 την περασμένη Παρασκευή (19/1).

Το φραστικό επεισόδιο ανέδειξε πρώτο το Zappit με σχετικό θέμα, το οποίο στη συνέχεια πήρε διαστάσεις, συζητήθηκε και αναπαράχθηκε ιδιαίτερα. Για τον λόγο αυτό, η Τζώρτζια Κεφαλά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/1) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, όπου ρωτήθηκε εκ νέου για το περιστατικό.

«Αυτό το περιστατικό το έθιξα, όχι για την κατάληξη του αλλά για τον λόγο που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Είχε την παρέμβασή του ο κύριος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, οι υπόλοιποι παρακολουθούσαμε. Κάποια στιγμή, απευθύνθηκε σε μαθητές που είχαν επισκεφθεί τη Βουλή και τους έλεγε ότι πρέπει να μεγαλώσουν, να γίνουν καλοί Χριστιανοί, πατριώτες. Αυτά που λέει συνήθως», περιγράφει η Τζώρτζια Κεφαλά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Τους μιλούσε για αρκετή ώρα και το θεώρησα όχι σωστό το να έρθουν τα παιδιά ως επισκέπτες στη Βουλή και να τους γίνεται ένας προσηλυτισμός αντί για μία εκπαιδευτική εκδρομή, όπου θα παρακολουθήσουν τη δημοκρατική διαδικασία. Οπότε του είπα να μη μιλάει στα παιδιά αλλά σε εμάς», συνέχισε η frontwoman των Μπλε.

«Εκείνη τη στιγμή μου έλεγε: είστε μητέρα εσείς; Το τι εννοούσε ακριβώς δεν το γνωρίζω πραγματικά. Μπορεί να εννοούσε αν είμαι μητέρα των παιδιών, αν είμαι σωστή μητέρα, δεν ξέρω τι εννοούσε και να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει», κατέληξε στην ιστορία της η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Του απάντησα ότι δεν θα κάνω διάλογο μαζί του εκείνη τη στιγμή, γιατί είναι και έξω από τους κανόνες της Βουλής όλο αυτό. Τα παιδιά μου και ο περίγυρός μου ξέρουν πολύ καλά αν προσπάθησα και ήμουν εκεί γι’ αυτά. Το θέμα είναι να σκεφτούμε κάποια στιγμή το τι λέμε στα παιδιά», είπε κλείνοντας η Τζώρτζια Κεφαλά στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.