Τζώρτζια Γεωργίου για Ελίνα Παπίλα: «Ήμασταν δυο κόσμοι που δεν ταίριαξαν και δεν θα ταιριάζαμε και ποτέ»

Τζώρτζια Γεωργίου

«Ούτε αυτή ταίριαξε με εμένα, ούτε εγώ ταίριαξα σε αυτήν», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη έκανε η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία απάντησε και για την Ελίνα Παπίλα.

«Έχω σκεφτεί να κάνω κάτι μόνη μου τηλεοπτικά γιατί μου αρέσει να εξελίσσομαι. Όποιος θέλει να εξελιχθεί και να κάνει το επόμενο βήμα θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ψώνιο; Ας με πουν ψώνιο. Εγώ θέλω να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερη. Θεωρώ ότι αυτό που θα μου ταίριαζε είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Ο Κρατερός Κατσούλης θα ήταν φανταστικός στο 5χ5.

Η Κατερίνα Καραβάτου μου αρέσει πολύ και της ταιριάζει το My Style Rocks. Πίστευα ότι από το Star θα φεύγαμε όλοι και η Βίκυ Καγιά τελευταία. Δεν έχω άποψη για Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου στο “Breakfast@star” γιατί δεν τους έχω παρακολουθήσει, αλλά ακούω ότι είναι καλά παιδιά», είπε αρχικά η Τζώρτζια Γεωργίου.

Η Τζώρτζια Γεωργίου είπε στη συνέχεια: «Πέρυσι στο “Breakfast@star” υπήρχαν λάθος συμπεριφορές ανθρώπων και γι αυτό δεν προχώρησε με την ίδια σύνθεση. Αυτή η εκπομπή είχε μέλλον. Η εκπομπή έβγαινε αβίαστα και με χαρά και με πολύ καλή διάθεση από όλους τους ανθρώπους. Δουλεύαμε σε ευχάριστο περιβάλλον».

Κλείνοντας, η Τζώρτζια Γεωργίου είπε για την Ελίνα Παπίλα: «Δεν έχω επιχειρήσει να επικοινωνήσω με την Ελίνα Παπίλα, αλλά ούτε και εκείνη μαζί μου. Τους συναδέλφους μας δεν τους επιλέγουμε, δεν είναι φίλοι μας, τυχαίνει να δουλέψουμε μαζί. Ήμασταν απλά δυο κόσμοι που δεν ταίριαξαν και δεν θα ταιριάζαμε και ποτέ. Ούτε αυτή ταίριαξε με εμένα, ούτε εγώ ταίριαξα σε αυτήν».