Τζώρτζια Γεωργίου για Ελίνα Παπίλα: «Η συνεργασία μου μαζί της ήταν μία παρένθεση, δεν δέσαμε»

Τζώρτζια Γεωργίου

"Δεν ξέρω αν ταυτίστηκα σε κάτι και με τη σημερινή της εκπομπή", σχολιάζει η Τζώρτζια Γεωργίου για την Ελίνα Παπίλα.

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Τζώρτζια Γεωργίου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της φέτος με τη Μάριον Μιχελιδάκη, για το τηλεοπτικό της μέλλον την επόμενη σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περσινή της συνύπαρξη με την Ελίνα Παπίλα στο πρωινό του Star.

«Είμαι σε μία φάση που όντως έχουν γίνει κάποιες κρούσεις αλλά θέλω πρώτα να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο ΟΡΕΝ. Στο γραφείο περνάμε πάρα πολύ καλά με τα παιδιά, είναι από τις καλύτερες συνεργασίες μου. Το αν θα συνεχίσει η εκπομπή θα το δούμε», αναφέρει η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Φέτος είδα ότι μπορώ να τα καταφέρω και αλλιώς. Ενώ ήμουν πεπεισμένη ότι θέλω να είμαι αποκλειστικά στην ψυχαγωγία, φέτος κατάλαβα ότι με κάποιον τρόπο μπορώ να υπάρξω και σε άλλες εκπομπές», τονίζει αμέσως μετά.

Μετανιώνει για τις δηλώσεις της σχετικά με την περσινή ομάδα του Breakfast@Star και τις αιχμές προς την Ελίνα Παπίλα;

«Δε νομίζω ότι έχω κάτι να πω για την Ελίνα Παπίλα. Είναι μία παρένθεση στην τηλεοπτική μου πορεία. Άνοιξε, έκλεισε και το αφήνω πίσω. Δεν δέσαμε. Δεν ξέρω αν ταυτίστηκα σε κάτι και με τη σημερινή της εκπομπή», απαντά η Τζώρτζια Γεωργίου.

Τέλος, η Τζώρτζια Γεωργίου παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της κεντρικής παρουσίασης, ενώ το ιδανικό concept στο μυαλό της είναι εκείνο που θα έχει χαρά, χιούμορ και θα μοιράζει δώρα στους τηλεθεατές.