Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα!

Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα

Η παρουσιάστρια αιφνιδίασε τους πάντες στην τελευταία εκπομπή.

Στο τελευταίο Μάτσες Μούτσες του καλοκαιριού, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αιφνιδίασε τους πάντες όταν κοίταξε την κάμερα και ζήτησε συγγνώμη από όσους έχει στεναχωρήσει. Μεταξύ αυτών, ξεχώρισε και ζήτησε συγγνώμη από την Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα.

[dfp_ads id=236982]

«Θέλω να πω το εξής: Μέσα από αυτή την εκπομπή ποτέ δεν είχαμε την πρόθεση, τη διάθεση, να υποτιμήσουμε κανέναν, να στεναχωρήσουμε κανέναν, να πληγώσουμε κανέναν και αν το κάναμε, έγινε χωρίς κανέναν σκοπό, άθελά μας. Δεν θέλαμε κανέναν να υποβαθμίσουμε, να υποτιμήσουμε την προσωπικότητά του. Κανέναν, μα κανέναν! Δεν είμαστε τέτοια παιδιά, δεν είμαστε τέτοιοι επαγγελματίες και χαρακτήρες.

Γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους πικράναμε, απογοητεύσαμε, στεναχωρήσαμε, υποτιμήσαμε την οντότητά τους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κυρία Μαριγώ Λαιμού Πατίτσα.

Συγγνώμη αν κάποιον έχω στεναχωρήσει και αν κάποιον έχω ενοχλήσει με σχόλιό μου, με αντίδρασή μου. Ποτέ δεν υπήρχε κάποιος κακός σκοπός. Μέσα από αυτή την εκπομπή θέλουμε να στέλνουμε θετική ενέργεια και θετική σκέψη και να λέμε και αυτό που σκεφτόμαστε, που βέβαια, κάποιες φορές, μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους αλλά το κάνουμε όπως όταν είμαστε στην παρέα μας και την οικογένειά μας».