Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έδωσε εξηγήσεις για το θέμα Αλεξάνδρου – Φαρμάκη

Τζωρτζέλα Κόσιαβα

"Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν και δεν ήθελα να μειώσω κανέναν".

Τα insta stories του Γιώργου Μανίκα. όπου μεταξύ άλλων επισημοποίησαν και τον χωρισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την Όλγα Φαρμάκη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες. Με το θέμα ασχολήθηκαν την Τετάρτη και στην εκπομπή Μάτσες Μούτσες, με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έκανε μεγάλη υπομονή η Όλγα με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης το ξέρει ότι τον αγαπώ, τον εκτιμώ, έχουμε συνεργαστεί… αλλά Δημήτρης μου εγώ λέω πάντα αλήθειες. Η Όλγα έκανε υπομονή μεγατόνων, το ξέρεις αυτό! Ήσουν πολύ ζωηρός Δημήτρη μου και δεν επιτρέπεται στην ηλικία που είσαι πλέον».

Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν

[dfp_ads id=236982]

Σήμερα, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με το τι ακριβώς εννοούσε: «Δεν έχω απολογηθεί ποτέ σε αυτή τη δουλειά, ούτε στη θέση που κάθομαι τώρα, ούτε στη θέση που καθόμουν πριν. Έχω στεναχωρηθεί με ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί με δύο παιδιά που αγαπώ πολύ. Χθες είπα ότι η Όλγα έχει κάνει υπομονή μεγατόνων. Τι εννοούσα όμως; Στη ζωή μου ξέρω ότι οι γυναίκες είναι αυτές που κρατάνε το σπίτι, τη σχέση και κάνουν υπομονή μεγατόνων. Εγώ έτσι έχω μάθει από το σπίτι μου κι έτσι πράττω και στη ζωή μου. Γι’ αυτό το λόγο είπα ότι στη σχέση αυτή έκανε η Όλγα Φαρμάκη υπομονή μεγατόνων. Δεν εννοούσα κάτι άλλο, ερμηνεύτηκε διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Όσο για τον Δημήτρη που είπα ότι είναι ζωηρούλης κ.τ.λ. δεν εννοούσα κάτι άλλο. Είναι ένα ωραίο παιδί, όμορφος, κούκλος, έχει τα νιάτα του, είναι επιτυχημένος στο επάγγελμά του και εννοείται ότι όπως και άλλοι στην κατηγορία του Δημήτρη θα έχουν και κάποιες κατακτήσεις. Τα συμπεράσματα που βγάλατε κάποιοι είναι λάθος. Εγώ αλλιώς τα είπα, αλλιώς τα ερμηνεύσατε. Για να τελειώνει εδώ το θέμα θα πω κάτι, μην παρεξηγηθώ, ελπίζω κι εύχομαι ο Δημήτρης και η Όλγα να είναι ξανά μαζί γιατί ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν και δεν ήθελα να μειώσω κανέναν».

https://www.youtube.com/watch?v=4IUNoyW0frg&feature=youtu.be