Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ιδιόρρυθμος άνθρωπος, είχε στο μυαλό του το δικό του το συμφέρον»

Τζώνυ Θεοδωρίδης

"Θυμάμαι ότι έφυγα με νεύρα από τη “Λάμψη”. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα" ανέφερε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes και στον Γιώργο Βιολέντη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην Λάμψη και για το γεγονός πως δεν τον ενοχλεί να δουλεύουν ως ηθοποιοί, άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει πάνω στον συγκεκριμένο χώρο.

«Η Λάμψη ήταν σήμα κατατεθέν, μπαίναμε μέσα στο σπίτι κάθε μέρα. Ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ήταν μοναχικός, μπορεί και να μίλαγε με την τηλεόραση. Τα πρώτα χρόνια της Λάμψης ήταν πάρα πολύ όμορφα, ήμασταν σαν οικογένεια, ήταν ίδιοι ηθοποιοί και δεν ήταν τόσο μεγάλο το καστ των ηθοποιών. Θυμάμαι ότι έφυγα με νεύρα από τη “Λάμψη”. Άνοιξα την πόρτα κι έφυγα. Όταν συναντιόμαστε με αυτούς τους ανθρώπους γελάμε. Μακάρι να μπορούσαν να βρουν τα backstage της Λάμψης και να τα κάναμε κωμωδία γιατί είναι φοβερά τα λάθη που γίνονταν».

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, είχε στο μυαλό του το δικό του συμφέρον, τη δική του ιστορία, τη θέση του καναλιού και δεν ενδιαφέρθηκε για τους ηθοποιούς του, που χωρίς αυτούς δεν θα έκανε τίποτα. Όπως κι εμείς χωρίς τον Νίκο και το κανάλι δεν θα κάναμε τίποτα» ανέφερε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Και συνέχισε για όσους θέλουν να δουλέψουν ως ηθοποιοί: «Δεν με πειράζει αν κάποιος θέλει να δουλέψει ως ηθοποιός. Ο χρόνος θα δείξει αν αντέξει, αν θα του αρέσει και αν θα μείνει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι εγώ σπούδασα, εσύ δεν σπούδασες, άρα για ποιον λόγο; Η άδεια του ηθοποιού έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια και όποιος θέλει μπορεί να γίνει».