Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Ήταν ιατρικό λάθος, έχω κινηθεί νομικά για τον θάνατό της»

Τζώνυ Θεοδωρίδης

«Ραντεβού βγαίνουμε συνέχεια με την γυναίκα μου, όχι μόνο έξω, αλλά και σε όλα τα μέρη του σπιτιού», λέει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τη σύζυγό του, αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

«Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς, αν και πολλές φορές λίγο εκνευριστικός, γιατί δεν τους κάνω όλα τα χατίρια. Επειδή είμαι συνέχεια με τα παιδιά, οι διαμάχες μας με τη σύζυγό μου είναι απίστευτες. Είμαι ιδιαίτερα βοηθητικός στο μεγάλωμα των παιδιών μου, θέλω να ανακατεύομαι σε όλα. Ραντεβού βγαίνουμε συνέχεια με την γυναίκα μου, όχι μόνο έξω, αλλά και σε όλα τα μέρη του σπιτιού.

Με τη γυναίκα μου μιλάμε με μηνύματα, μας αρέσει να παίζουμε. Επειδή κάνεις παιδιά δεν σημαίνει ότι χάνεις τη μαγεία της πρώτης γνωριμίας με τη σύντροφό σου. Με την Σύλβια έχουμε 18 χρονιά διαφορά, αλλά δεν είναι κάτι που μας εμποδίζει. Έβγαινα με μία γυναίκα δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου», είπε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης απάντησε: «Πριν από δυο χρόνια έχασα την μητέρα μου και μου στοίχισε. Ήταν ιατρικό λάθος. Έχω κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατό της».