Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Δεν είναι αυτό το πραγματικό μου όνομα»

Τζώνυ Θεοδωρίδης

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα.

Στην κάμερα του Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου μίλησε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης το απόγευμα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην δικαστική διαμάχη για το σίριαλ «Λάμψη» ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε χαρακτηριστικά πως «ακόμη υπάρχει η δικαστική διαμάχη για την Λάμψη. Υπάρχει ένας νόμος που αναφέρεται στα συγγενικά δικαιώματα των ηθοποιών. Δηλαδή οπουδήποτε και αν παίζεις και οπουδήποτε προβάλλεσαι, θα πρέπει να πληρώνεσαι. Η Λάμψη παίζεται σε πάρα πολλές χώρες».

«Δεν ήθελε το κανάλι να μιλήσει μαζί μου για αυτό το θέμα και έχω κερδίσει ήδη δυο δικαστήρια. Νομίζω ότι ο νόμος είναι με το μέρος μου, το λέει ξεκάθαρα και θα δούμε».

«Δεν είναι αυτό το πραγματικό μου όνομα. Ακόμη και το Τζώνυ είναι ψευδώνυμο. Το πραγματικό μου όνομα, αυτό που με βάπτισαν, είναι Ζαν Πιερ λόγω του ότι ο μπαμπάς είναι από τον Λίβανο, η μαμά ήταν από την Κωνσταντινούπολη. Το Θεοδωρίδης προέκυψε από τον μπαμπά της μητέρας μου» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.