Τζόνι Βαβούρας: «Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι χιούμορ»

Τζόνι Βαβούρας

«Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή», λέει ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Τόνι Σφήνο και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Με προβληματίζουν οι αξίες που πάνες προς τα κάτω, δεν υπάρχει κοινωνική αγωγή, βγαίνουν σκουπιδοτράγουδα που δεν λένε απολύτως τίποτα. Τι πάει να πει έντεχνο; Αυτή η ορολογία είναι μεγάλη κουταμάρα. Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Αν έχεις χιούμορ ξέρεις που να σταματήσεις. Έχω δει ελάχιστα τον Σφήνο, δεν το αντέχω. Όπως και αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ», είπε αρχικά ο Τζόνι Βαβούρας.

Ο Τζόνι Βαβούρας είπε στη συνέχεια: «Αν γύριζα τον χρόνο θα ακύρωνα τον αποτυχημένο γάμο, αλλά βγήκε εάν εξαιρετικό παιδί που είναι 20 χρονών. Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με τον γιο μου, γιατί κάποιες μητέρες βάζουν λόγια στο παιδί και το καταστρέφουν. Έκανα μια συμφωνία, η ζωή σου και η ζωή μου, αλλά φτάσαμε σε μια τρελά. Αν έγραφα βιβλίο θα πούλαγε αλλά βαριέμαι. Σιγά μην γράψω τραγούδι για αυτό το πράγμα (διαζύγιο), να βάλω βόμβα ναι, τραγούδι όχι».

Ο Τζόνι Βαβούρας αποκάλυψε πως στην προσωπική του ζωή είναι καλά: «Έχω μια σύντροφο εδώ και τρία χρονιά. Σέβεται ο ένας τον άλλον, συμφωνούμε και υπάρχει ηρεμία», ενώ στη συνέχεια είπε: «Κάνω κανόε –καγιάκ, έχω μεγάλη συλλογή με ποδήλατα σπάνια».

«Είμαι ακριβώς 66 χρονών. Έπαθα στην σκηνή έμφραγμα, ξαναέπαθα μετά από 18 χρονιά και τον Φεβρουάριο άρπαξα μύκητα και έμεινα άφωνος. Τα τελευταία 2 χρονιά έχουν εκλείψει οι εμφανίσεις. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι αστεία, αλλά καλυτέρα από το να δουλεύω σουβλατζής», είπε επίσης ο Τζόνι Βαβούρας.